Kezdő oldal » Aktuális

Aktuális

XIII. Nemzetközi AVENTICS™ Pneumobill verseny

Finisben a Pneumobil

2011.05.02. 00:07

Már csak pár napot kell várnunk a léghajtányok parádéjára! 2011. május 6-7-én 35 pneumobil és közel 140 résztvevő méri össze erejét a nagyközönség előtt. Pénteken látványos városi felvonulás, szombaton pedig a futamok mellett nem mindennapi kísérőprogramok várják a látogatókat az egri Érsekkertben. Legyen Ön is tanúja az izgalmas megmérettetésnek, és töltsön el velünk egy kellemes napot családjával!

Részletes információk a versenyről itt.

Profi csapatok, profi videók - ismerd meg Pneumobilos csapatainkat közelebbről is!

2011.05.01. 08:06

A Pneumobil TV forgatócsoportja két hete indult útnak azzal a céllal, hogy megörökítse a csapatok versenyre való felkészülésének pillanatait és közelebbről is bemutassa versenyzőinket. A stábot minden helyszínen lelkes hallgatók és sokszor már kész járművek fogadták, melyeket általában meg is pillanthattunk. Örömmel jelentjük, hogy elkészültek a kisfilmek és folyamatosan feltöltésre kerülnek a Pneumobil Facebook oldalára. Köszönjük minden csapat közreműködését, a stábnak pedig a remek felvételeket és ötleteket. Reméljük nektek is tetszeni fog a végeredmény! A videókhoz Facebook nyereményjáték is kapcsolódik, amely hétfőn indul, ezért érdemes böngészni és figyelni a Pneumobil Facebook oldalát (www.facebook.com/Pneumobil)

Pneumobil TV on TourPneumobil TV on Tour

Pneumobil TV on Tour

2011.04.12. 19:46

Kedves Pneumobil Csapattagok!

A Pneumobil verseny előtti utolsó hajrában szeretnénk egy kicsit felpezsdíteni Benneteket. Fújjátok ki a hónapok alatt elhasznált levegőt, légfrissítés indul!

Az idei Pneumobil versenyhez kapcsolódóan a Facebook-on is népszerűsíthetitek magatokat. Nem kell mást tennetek, mint a forgatócsoportunkkal készülő mini-riportban a közönséget arról meggyőzni, hogy ti fogtok nyerni.

Rajzpályázat kicsiknek és nagyoknak

2011.03.31. 21:32

A 2011. május 6-7-én megrendezésre kerülő IV. Nemzetközi Rexroth Peumobil Verseny alkalmából rajzpályázatot hirdetünk az egri általános iskolák diákjai részére. A rajzpályázaton az általános iskolák tanulói vehetnek részt 2 kategóriában:

  1. Az éltető levegő
  2. Pneumobil és más autóversenyek

További információ: Rajzpályázat

Pályarajz módosítás

2011.03.23. 22:14

A Letöltések menüpontban frissültek a pályarajzok.

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat