Kezdő oldal » Aktuális

Aktuális

Pneumobil 2021

Nevezési határidő, konzultációk

2011.10.19. 10:24

Rohamosan telik az idő, és bár még messze vagyunk a verseny napjától, mégsem tétlenkedhetünk...

Hajts jövőre is levegővel!

2011.10.11. 18:09

Épp, hogy elhalkultak az első kecskeméti Rexroth Pneumobil Gálafutamon felpörgetett hengerek, már készülhetnek is a versenyzők a 2012-es, V. Nemzetközi Rexroth Pneumobil versenyre, hiszen a napokban feltöltésre kerültek a honlapra, az egri Érsekkertben ötödik alkalommal megrendezésre kerülő futam műszaki kiírásai és nevezési feltételei.

Idén is várjuk a vállalkozó kedvű mérnökhallgatók jelentkezését!

Nyereményjátékaink nyertesei

2011.05.18. 11:04

Lezárult a Pneumobil verseny és vele együtt a nyeremény játékaink is. Akik esetleg lemaradtak az ünnepélyes díjátadóról, azok kedvéért következzenek a nyertesek.

Finisben a Pneumobil

2011.05.02. 02:07

Már csak pár napot kell várnunk a léghajtányok parádéjára! 2011. május 6-7-én 35 pneumobil és közel 140 résztvevő méri össze erejét a nagyközönség előtt. Pénteken látványos városi felvonulás, szombaton pedig a futamok mellett nem mindennapi kísérőprogramok várják a látogatókat az egri Érsekkertben. Legyen Ön is tanúja az izgalmas megmérettetésnek, és töltsön el velünk egy kellemes napot családjával!

Részletes információk a versenyről itt.

Profi csapatok, profi videók - ismerd meg Pneumobilos csapatainkat közelebbről is!

2011.05.01. 10:06

A Pneumobil TV forgatócsoportja két hete indult útnak azzal a céllal, hogy megörökítse a csapatok versenyre való felkészülésének pillanatait és közelebbről is bemutassa versenyzőinket. A stábot minden helyszínen lelkes hallgatók és sokszor már kész járművek fogadták, melyeket általában meg is pillanthattunk. Örömmel jelentjük, hogy elkészültek a kisfilmek és folyamatosan feltöltésre kerülnek a Pneumobil Facebook oldalára. Köszönjük minden csapat közreműködését, a stábnak pedig a remek felvételeket és ötleteket. Reméljük nektek is tetszeni fog a végeredmény! A videókhoz Facebook nyereményjáték is kapcsolódik, amely hétfőn indul, ezért érdemes böngészni és figyelni a Pneumobil Facebook oldalát (www.facebook.com/Pneumobil)

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat