Kezdő oldal » Aktuális

Aktuális

XIII. Nemzetközi AVENTICS™ Pneumobill verseny

Közel 40 nevezés és sok visszatérő szereplő

2010.12.05. 14:47

November közepén lejárt a IV. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Versenyre szóló nevezési határidő. Örömmel tapasztaltuk, hogy az érdeklődés cseppet sem csökkent az évek során. A jövő évi versenyre 38 nevezés futott be hozzánk, sok olyan csapaté, aki már a kezdetektől velünk van.

Egy vagány sofőr(nő) az utakonEgy vagány sofőr(nő) az utakon

Egy vagány sofőr(nő) az utakon

2010.12.04. 13:03

A 2010-es Pneumobil verseny egyik kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapata „A legeredményesebb egyetem” címmel díjazott, Kecskeméti Főiskola, Kecskeméti Fütyülős nevű alakulata lett. A csapat sofőrjével és egyben egyetlen hölgy tagjával, Váradi Andreával beszélgettünk, a versennyel kapcsolatos élményeiről, tapasztalatairól, és jövőbeni terveiről.

PRizma díjas a Pneumobil versenyPRizma díjas a Pneumobil verseny

PRizma díjas a Pneumobil verseny

2010.12.03. 20:54

A Kreatív Csoport második alkalommal hirdette meg a PRizma Kreatív Díj versenyt, amellyel a hazai pr-szakma legkiemelkedőbb munkáit ismeri el. A pályázó ügynökségek és megbízók részéről összesen 57 nevezés érkezett be, ezek közül 23 jutott a döntőbe. A „Hajts Te is levegővel” szlogenű Rexroth Pneumobil versenyt a zsűri az Eseménykommunikáció kategóriában díjazta az első hellyel.

PLC online trénerPLC online tréner

PLC online tréner

2010.11.19. 23:15

Azoknak a csapatoknak, akik igényelnek a járművükhöz a Rexroth IndraControl L10 típusú vezérlését, összeállítottunk egy interaktív ismertető anyagot, amely a Letöltések menüpont alatt érhető el.

Segédlet az elemrendeléshez

2010.11.17. 09:28

Mai nappal közreadjuk az "Elemigény" Excel táblázatot, amely tartalmazza a választható pneumatikus, lineáris és elektronikus elemeket. Valamennyi igényelt elemet ebbe a táblázatba kérjük feltüntetni. A termékek beazonosítását a katalógus linkek segítik. A táblázatot dátummal és verziószámmal kérjük ellátni. Minden további módosítás esetén ezeket léptetni szükséges és részünkre úgy megküldeni ismételten.

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat