Kezdő oldal » Aktuális

Aktuális

XIII. Nemzetközi AVENTICS™ Pneumobill verseny

PLC online trénerPLC online tréner

PLC online tréner

2010.11.19. 22:15

Azoknak a csapatoknak, akik igényelnek a járművükhöz a Rexroth IndraControl L10 típusú vezérlését, összeállítottunk egy interaktív ismertető anyagot, amely a Letöltések menüpont alatt érhető el.

Segédlet az elemrendeléshez

2010.11.17. 08:28

Mai nappal közreadjuk az "Elemigény" Excel táblázatot, amely tartalmazza a választható pneumatikus, lineáris és elektronikus elemeket. Valamennyi igényelt elemet ebbe a táblázatba kérjük feltüntetni. A termékek beazonosítását a katalógus linkek segítik. A táblázatot dátummal és verziószámmal kérjük ellátni. Minden további módosítás esetén ezeket léptetni szükséges és részünkre úgy megküldeni ismételten.

Energetikai konferencia SzegedenEnergetikai konferencia Szegeden

Energetikai konferencia Szegeden

2010.11.12. 14:30

Az energia ügye jövőnk egyik meghatározó sorskérdése lesz. Idén ősszel egyesült az a két konferencia, amely tavaly napirendre tűzte Szegeden ezt a minden esztendőben csak egyre fontosabbá és aktuálisabbá váló témát.

Úton a Pneumobil a 100 csodávalÚton a Pneumobil a 100 csodával

Úton a Pneumobil a 100 csodával

2010.11.09. 06:16

A tavaly megrendezett 100 csoda kiállítás idén is folytatódik. A nagy sikerre tekintettel a szervezők vándorkiállításként járják be az országot, hogy annak is lehetősége nyíljon a bemutató megtekintésére, aki tavasszal nem tudott eljönni a budapesti helyszínre. Az interaktív kiállítás a mai Magyarország 100 sikeres fejlesztését, találmányát, innovációját mutatja be az érdeklődők számára, ezzel érzékeltetve, milyen lehet az életünk 10 vagy akár 20 év múlva.

Termékismertető konzultációk: Debrecen és Miskolc teljesítve

2010.11.08. 15:33

A nevezési határidőhöz közeledve megkezdődött a termékismertető konzultációk sora is. Első helyszínünk Debrecen és Miskolc volt, ezúton is köszönjük a Tanár Uraknak az előkészítésben nyújtott támogatásukat.

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat