Kezdő oldal » Aktuális

Aktuális

Pneumobil 2021

Az Emerson XIV. Nemzetközi AVENTICS Pneumobile Versenye 2021

2020.10.01. 12:13

Kedves Csapatok!

A 2020-as versenyévünk a COVID járványügyi helyzet miatt kissé speciálisra sikeredett. Azonban a lendületünkből mit sem vesztettünk, ezért az Emerson immáron tizennegyedik alkalommal hirdet versenyt pneumatikus járművek tervezésére és kivitelezésére.

A Versenykiírást és a Szabályzatot, valamint a további kapcsolódó dokumentumokat a Pneumobile 2021 menüpont alatt találjátok meg.

A versenyre a www.pneureg.hu oldalon tudtok regisztrálni 2020.10.31-ig.

Várunk Titeket szeretettel!

Az Emerson bemutatja a 13. Nemzetközi Pneumobile Verseny nyerteseit

2020.06.09. 10:14

Az évente megrendezett mérnöki kihívás keretében a mérnökhallgatók feladata sűrített levegővel hajtott „pneumobile-ok” tervezése

Folytatódik az Emerson 13. Nemzetközi AVENTICS™ Pneumobile Versenye

2020.04.27. 14:54

Az évente megrendezett nemzetközi mérnöki kihívásban idén módosított forgatókönyvet követve, virtuális módon bírálják el a mérnökhallgatók által tervezett, sűrített levegővel hajtott járművek – pneumobilok – terveit

Értesítés a Pneumobile verseny törléséről

2020.03.24. 06:20

Kedves Csapatok!

 

Az Emerson számára semmi sem fontosabb, mint vevőinek, munkavállalóinak és partnereinek biztonsága – mindazoké, akikkel kapcsolatban állunk. Tekintettel arra, hogy a COVID-19 koronavírus veszélyt jelent közösségünkre, üzleti partnereinkre, elkötelezetten törekszünk a vírus terjedésének minimalizálására.

Emiatt azt a nehéz döntést kellett meghoznunk, az Emerson XIII. Nemzetközi AVENTICS Pneumobile Verseny fő eseményét, amelyre 2020 május 7-9.-e között Egerben került volna sor, töröljük.

Tudjuk, hogy már eddig is sok energiát fordítottatok Pneumobile projektjeitek kidolgozására, ezért szeretnénk elismerni fáradozásitokat. Újra alaposan áttekintjük a benyújtott Projekt és Technikai dokumentációkat és azok alapján limitált számú díjat osztunk ki a csapatok között 2020. május 8-án online eredményhirdetés keretében. További részletekkel a következő hetekben jelentkezünk.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Verseny erre az évre befejeződött, a további mérföldkövek (lásd 5.3.1 Versenyszabályzat) teljesítése nem szükséges.

Kérjük, hogy tartsátok meg az eddig megkapott komponenseket, és javasoljuk, hogy amennyiben a körülmények engedik, folytassátok a megkezdett munkát a járműveken, mivel szándékunk szerint azokra építve rendezzük meg a 2021. évi Pneumobile Versenyt.

Bármilyen további kérdés esetén lépjetek bátran kapcsolatba velünk a pneumobil.aventics@emerson.com címen.

 

Üdvözlettel,

a Szervezők

Emerson Automation Solutions

PLC vezérlés

2019.10.16. 13:39

Kedves Csapatok!

A Versenyszabályzat menüpontba feltöltésre került a PLC vezérléssel kapcsolatos pályázati kiírás, ezúttal 10 csapat számára biztosít az Emerson Automation Solutions PLC elemeket. A részleteket megtaláljátok a kiírásban!

Ne feledjétek, a www.pneureg.hu oldalon 2019. október 31-ig regisztrálhattok a 2020-as versenyre!

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat