Kezdő oldal » Aktuális » Úton a Pneumobil a 100 csodával

Úton a Pneumobil a 100 csodával

2010. november 09., kedd, 07:16:05

Úton a Pneumobil a 100 csodávalÚton a Pneumobil a 100 csodával

A tavaly megrendezett 100 csoda kiállítás idén is folytatódik. A nagy sikerre tekintettel a szervezők vándorkiállításként járják be az országot, hogy annak is lehetősége nyíljon a bemutató megtekintésére, aki tavasszal nem tudott eljönni a budapesti helyszínre. Az interaktív kiállítás a mai Magyarország 100 sikeres fejlesztését, találmányát, innovációját mutatja be az érdeklődők számára, ezzel érzékeltetve, milyen lehet az életünk 10 vagy akár 20 év múlva.

A látogató az Időkapun átlépve megnézheti, mivel közlekedünk majd, hogyan vigyázunk az egészségünkre és a környezetünkre, mire ülünk, mit eszünk, mire fekszünk, mivel játszunk, mivel szépítkezünk, és mivel építünk. A 100 csoda kiállítás olyan magyarországi trendeket és ötleteket mutat be, amelyek akár a világon is meghatározóvá válhatnak. Aki a 100 csodát ismeri, képet kap, milyen lehet a jövő. A jövő, ami már a jelenben kipróbálható. A 100 csoda megoldásokat kínál, amelyek érintik a hétköznapjainkat, jelentőségükkel mégis ritkán számolunk.

Az országjáró körút egyik nagyszabású helyszíne Debrecen volt, október 22. és november 7. között. A Fórum bevásárlóközpont területén nemcsak hibrid autó, robotrepülő vagy fűthető ruha volt látható, de kiállításra került a a shangai-i expon is nagy sikert arató Gömböc is. A kiállítás már-már egy oszlopos tagja a Rexroth legjobb Pnuemobilja, mely idén a többi találmánnyal együtt utazza be az országot, mielőtt a jövő évi versenyre érkezne. Akinek még nem nyílt alkalma rá, hogy élőben is megtekinthesse sűrített levegős járművünket, az látogasson el az utazókiállítás következő állomására, mely a törökbálinti CORA Áruház lesz, 2010. november 14-december 21-ig!

További információ: www.100csoda.hu

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat