Main page » Aktuális » Videopályázat

Videopályázat

2016. november 22., kedd, 14:24:10

Fotó és videó pályázatot hirdetünk Pneumobil csapatoknak!

Cégünk, az egri Aventics Hungary Kft. ez évben tízedik alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyt. A jubileum kapcsán digitális fotó- és video pályázatot hirdetünk valamennyi eddig megrendezett versenyre regisztrált csapat között „PneumoBUILDING” címmel.

A fotó- és video pályázatra olyan vidám hangulatú képeket, video klipeket várunk, amelyek a Pneumobil versenyre való készülődés közben készültek.

fotópályázat_1200x628

Nevezési feltételek:

A pályázatra szánt képek jpg formátumban, min. 4 megapixel képméretben kizárólag elektronikus úton, e-mailben küldhetők be. Egy e-mail mérete maximum 7 MB lehet. A videoklip formátuma szabadon választható (mpeg, avi, stb.), terjedelme min. 1 perc, max. 2 perc lehet. Az elkészült videót kérjük a youtube-ra feltölteni, ennek linkjét pedig emailben beküldeni.

A beérkező képeket, videoklippeket folyamatosan lehet küldeni a beküldési határidőig, melyeket megosztunk a Pneumobil Facebook oldalán is. A nevezhető képek, klipek száma nem korlátozott.

Beküldési határidő: 2017. április 14.

Beküldési cím: pneumobil__kukac__aventics.com

A levél tárgya: PneumoBuilding

A kép elnevezése: név_csapat megnevezése_indulási év amikor az anyag készült_kép címe.jpg (pl. Minta Ádám_MintaCsapat_2015_Tüzes pillanat.jpg)

Díjazás:

Kép és videoklip kategóriában az első három helyezett csapatot díjazzuk. A teamek mind a négy tagja és felkészítő oktatója ajándék utalványt nyer az Avalon Park Gokart pályájára, két izgalmas futamra. A díjazott pályaműveket a www.pneumobil.hu honlapon, illetve Facebook oldalunkon tesszük közzé.

Jogok:

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek, videoklippek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, egyben hozzájárul ahhoz, hogy a rendező a képeket, videoklippeket korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználja.

A módosított versenykiírást megtaláljátok a http://www.pneumobil.hu/pneumobil_2017/letoltesek/pneumobuildingklip linken.

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat