Kezdő oldal » Archívum » Archív hírek » Segédlet az elemrendeléshez

Segédlet az elemrendeléshez

2010. november 17., szerda, 09:28:20

Mai nappal közreadjuk az "Elemigény" Excel táblázatot, amely tartalmazza a választható pneumatikus, lineáris és elektronikus elemeket. Valamennyi igényelt elemet ebbe a táblázatba kérjük feltüntetni. A termékek beazonosítását a katalógus linkek segítik. A táblázatot dátummal és verziószámmal kérjük ellátni. Minden további módosítás esetén ezeket léptetni szükséges és részünkre úgy megküldeni ismételten.

A pneumatikus kapcsolási rajzon szereplő valamennyi henger, szelep és vezérlő elem tételszámozva szerepeljen a táblázatban, megjelölve, hogy kéri az illető csapat, vagy már rendelkezik vele a korábbi évekről. (kérem - van)

Az "Elemigény" több részletben is kitölthető, első ütemben a hengerek, a szelepek és a vezérlő elemek magadása kötelező a dokumentáció elkészítésével együtt, 2010. december 17.-ig. A csatlakozók, csövek később is specifikálhatók 2011. február 15.-ig. A kitöltött táblázatot ugyanilyen Excel formátumban kérjük visszaküldeni!

A kötelezően alkalmazandó Vész-Stop kapcsolások elemigényét a táblázat tartalmazza.(Csomagban, nem kell részletesen megjelölni) A választható Vész-Stop variációk kapcsolási rajzait is elhelyeztük a "Letöltések"-nél.

A "Letöltések" menüpontban elérhetővé tettük a Messer palackok adatait, a nyomáscsökkentő 3D rajzát és az áteresztő képességét is.

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat