Kezdő oldal » Archívum » Pneumobil 2010 » Versenykiírás

Versenykiírás

Versenykiiras

Az egri Bosch Rexroth Pneumatika Kft., valamint a budapesti Bosch Rexroth Kft. harmadik alkalommal hirdet versenyt felsőoktatási intézmények hallgatóinak pneumatikus hajtással rendelkező járművek tervezésére és kivitelezésére.

Az elkészített „járművek” több versenyszámban mérik össze teljesítményüket: a megtett legnagyobb távolság, a legnagyobb menetsebesség és a legjobb gyorsulás szempontjából. A legfontosabb értékelési szempont a megoldás műszaki eredetisége és a kivitelezés technikai színvonala. A versenyre egyetemi és főiskolai oktatási intézmények maximum 4 fős csapatai nevezhetnek be (intézményenként legfeljebb 3 csapat).

A verseny időpontja: 2010. május 7-8. (péntek-szombat)

A versenyen egy csapat járműve elnyeri, és egy évig viseli a „ Rexroth Legjobb Pneumobilja” címet.

A „Rexroth Legjobb Pneumobilja” csapat, valamint az egyes kategóriák győztesei külföldi tanulmányútban részesülnek, továbbá a verseny valamennyi nyertese tárgyjutalmat kap. A műszaki felkészítő tanárok részére a verseny után külföldi tanulmányutat szervezünk.

Nevezés:

  • A versenyre szóló jelentkezést a letölthető Nevezési lapon kell eljuttatni a nevezési címre.
  • A nevezésnek tartalmaznia kell a felelős csapatvezető (műszaki felkészítő tanár) adatait, aki az adott intézmény oktatója, valamint a csapat kapcsolattartójának elérhetőségét. (A kapcsolattartó lehet csapattag hallgató is.)
  • A versenyre szóló nevezési pályázatok beküldésének határideje: 2009. november 8.
  • A nevezési cím: Bosch Rexroth Pneumatika Kft. 3300 Eger, Bánki Donát u. 3. illetve a pneumobil__kukac__boschrexroth.hue-mail cím.
FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat