Kezdő oldal » Archívum » Pneumobil 2011

Pneumobil 2011

Pneumobil 2011

Hajts továbbra is levegővel!

Kedves Régi és Új Pneumobil Versenyzők!

A nyár elszaladt, és az új tanév kezdetével jelentkezünk mi is, a

IV. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny 2011 kiírásával.

A hagyományainkhoz híven a Rexroth Legjobb Pneumobilja cím elnyerésére várjuk a hazai műszaki felsőoktatási intézmények hallgatóit, valamint a szomszédos országok egyetemeinek csapatait.

A verseny időpontja: 2011. május 6-7.

A nevezési határidő: 2010. november 12.

A versenykiírásban az elmúlt évhez képest néhány lényeges módosítást eszközöltünk, amelyek a biztonság fokozására és a jobb fizikai teljesítmények elérésére irányulnak. Az egységes dokumentáció elkészítéséhez, a tervezéshez valamint az eszközigényhez segédleteket készítettünk.

A termékismertető konzultációkat - a versenyre történő jobb felkészülés érdekében - az idén még több helyszínen tervezzük, ezeken lehetőség lesz a technikai részletek mellett a versenyszabályok megbeszélésére is. Az időpontokról és a helyszínekről a honlapon adunk részletes tájékoztatást.

A versenyjármű elkészítéséhez hosszú hónapok kemény munkájára van szükség. Az eredményes tanulmányi feladatok ellátása mellett, kívánunk a nevező csapatoknak sok erőt, kitartást és jó csapatszellemet a felkészülésben.

A menetközben felmerülő problémák tisztázására továbbra is működtetjük honlapunkon a Fórum-ot, amelyben igyekszünk rövid időn belül megválaszolni felvetett kérdéseiteket.

Várjuk a nevezéseket, és sok sikert kívánunk!

A IV. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny 2011 Szervezőbizottsága

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat