Kezdő oldal » Archívum » Pneumobil 2011 » Versenykiírás

Versenykiírás

versenykiiras_max

IV. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny 2011

V E R S E N Y K I Í R Á S

Az egri Bosch Rexroth Pneumatika Kft., valamint a budapesti Bosch Rexroth Kft. negyedik alkalommal hirdet versenyt felsőoktatási intézmények hallgatóinak, pneumatikus hajtással rendelkező járművek tervezésére és kivitelezésére.

Az elkészített „járművek” több versenyszámban mérik össze teljesítményüket: a megtett legnagyobb távolság, az ügyességi és a gyorsulási kategóriákban. A legfontosabb értékelési szempont a megoldás műszaki eredetisége és a kivitelezés technikai színvonala.

A versenyre egyetemi és főiskolai oktatási intézmények maximum 4 fős csapatai nevezhetnek (intézményenként legfeljebb 3 csapat). A nevezéskor valamennyi csapattagnak, a verseny napján pedig a benevezett csapattagok közül minimum 2 főnek hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie. A nevezésnek tartalmaznia kell a felelős csapatvezető (műszaki felkészítő tanár) adatait, aki az adott intézmény oktatója, valamint a csapat kapcsolattartójának elérhetőségét (A kapcsolattartó lehet csapattag hallgató is.).

A versenyre szóló jelentkezést a honlapról letölthető Nevezési lapon kell eljuttatni a nevezési címre.

A Pneumobil versenyen részt vett összes hallgatót Drive&Control Bizonyítvánnyal tünteti ki a vállalat, melyben elismeri a versenyre való felkészülés során szerzett szakmai és személyes képességeiket. A versenyen egy csapat járműve elnyeri a „Rexroth Legjobb Pneumobilja 2011” címet. A „Rexroth Legjobb Pneumobilja 2011” csapat, valamint az egyes kategóriák győztesei külföldi tanulmányúton vesznek részt, továbbá a verseny valamennyi helyezettje tárgyjutalomban részesül. A műszaki felkészítő tanárok részére a verseny után két napos szakmai konferenciát szervezünk.

A versenyre szóló nevezések beküldési határideje: 2010. november 12.

A nevezési cím: Bosch Rexroth Pneumatika Kft.

3300 Eger, Bánki Donát u. 3.

illetve a pneumobil__kukac__boschrexroth.hu e-mail cím.

A verseny időpontja: 2011. május 6-7. (péntek-szombat)

További információ: www.pneumobil.hu

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat