Kezdő oldal » Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az Emerson Nemzetközi AVENTICS Pneumobil Versenye egy, a rangos európai műszaki egyetemek között méltán népszerű innovációs verseny. A mérnökhallgatók által tervezett és épített, sűrített levegővel hajtott járművek – úgyneveztt pneumobilok – versenyét évente rendezik meg Magyarországon, Egerben. A háromnapos eseményen a kitartásukról, az irányíthatóságukról és a gyorsaságukról tehetnek tanúbizonyságot az Emerson AVENTICSTM pneumatika komponenseivel épült járművek.

A verseny az elmúlt évtizedben hozzájárult ahhoz, hogy közel 1600 mérnökhallgató tegyen szert kivételes gyakorlati tudásra, nem csak a pneumatikai szakismeretek elsajátításán keresztül, hanem a csapatmunka és projektmenedzsment területén szerzett tapasztalatok révén. Ez jól példázza az Emerson teljes elkötelezettségét a jövő munkaerejét építő STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) programok iránt, amelyekkel közel 350 oktatási intézményt támogat világszerte. A Pneumobil Verseny, amely megmutatja, hogy a mérnöki munka izgalmas és szórakoztató, szintén arra bátorítja a fiatalabb generáció tagjait, hogy STEM karriert válasszanak.

Értesülj híreinkről

Be part of the Pneumobile buzz!

What equals engineering excellence, fun and ingeniuty? That is Emerson's International AVENTICS Pneumobile Competition. Compressed-air powered-vehicles – known as "pneumobiles" – built by engineering students are competing in the annual event in Eger, Hungary. The vehicles, which are based on Emerson’s AVENTICSTM pneumatics components and controller units, are tested for endurance, manoeuvrability and speed over the three day event.

Történet

Rólunk mondták

Vállalatunkról

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat