Main page » Bemutatkozás » AVENTICS cégbemutató

AVENTICS cégbemutató

Az AVENTICS a pneumatikai komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója. A pneumatikai szakemberek az ipari automatizálás területére kínálnak termékeket és szolgáltatásokat, középpontba helyezve a commercial vehicles, valamint a food and beverage, a railway technology, a life sciences, az energy és a marine technology területét. Az elektronika integrációjának, a korszerű anyagok felhasználásának és az olyan tendenciákra való összpontosításnak köszönhetően, mint a gépbiztonság és az Ipar 4.0, az AVENTICS a felhasználó- és környezetbarát megoldások úttörőjének számít.

Az AVENTICS kereken 150 éves pneumatikai tapasztalattal rendelkezik és világszerte kereken 2.000 dolgozót foglalkoztat. Germany (Laatzen), France (Bonneville), Hungary (Eger), USA (Lexington) China (Changzhou) gyártási telephelyek mellett az AVENTICS több mint 90 országban van jelen. Az AVENTICS csoport többféle tanúsítással is rendelkezik, mint pl. ISO 9001 és ISO/TS 16949 szerinti minőségbiztosítás, ISO 50001 szerinti energiagazdálkodási és ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási tanúsítvány.

Az AVENTICS kiemelt figyelmet fordít kezdeményezéseiben a környezettudatosságra, az alternatív erőforrásokra, valamint az energiahatékonyság kérdésére. Ennek jegyében született meg néhány évvel ezelőtt a Pneumobil verseny gondolata is. A kreatív és innovatív verseny keretében a diákoknak olyan sűrített levegővel hajtott járművet kell tervezniük és kivitelezniük, amelyek később több kategóriában, futamban mérik össze tudásukat. A tervezés és építés ideje alatt a hallgatók gyakorlati oldalról is megismerkedhetnek a pneumatikus, vagy más szóval sűrített levegős technológiával. Ezen felül a program kitűnő lehetőséget nyújt a vállalat és a hazai műszaki felsőoktatási intézmények együttműködésének szorosabbra fonására.

További információk itt találhatók: www.aventics.hu.

FacebookYoutube
Kezdő oldalVideókFacebookKapcsolat